Bestill tid för demo

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg


Produksjoner, workshops og strategier for digital kunnskapsoverføring i din organisasjon.

Produksjon
I TicTac anvender vi velprøvd pedagogikk og moderne teknologi for å konseptualisere innhold som fører dere mot deres mål. Vi skaper kreative produksjoner med strategisk forankring.
Workshop
Å digitalisere kunnskapsoverføring er noe vi i TicTac har gjort siden 1999. TicTac arrangerer workshops for å inventere, inspirere og få dere til å komme i gang med deres digitale transformasjon.
Strategi
Før en organisasjon eller bedrift kjøper inn verktøy og IT for digital læring, er det viktig å ha utarbeidet en strategi med tydelige mål. Vi i TicTac hjelper dere med å lage en tydelig, men enkel og gjennomførbar strategi basert på deres unike behov.
Konsultasjon
I TicTac arbeider alt fra strateger, manusforfattere og produsenter som finnes her for å hjelpe dere med å oppnå målene deres. Iblant er det ikke nok med deres interne ressurser og da kan spesialister fra TicTac hjelpe dere.
Inspirere
Ønsker dere å bli utfordret til å tenke utenfor boksen og heve nivået på deres digitale læring? Vi har lang erfaring med å utfordre etablerte selskaper i hvordan de skaper digital læring. På den måten hjelper vi dem med å finne nye og mer effektive veier.

"TicTac gjør digital læring stilig, profesjonell og pedagogisk."


Jonas Olsson

Se intervju

"TicTac gjør digital læring stilig, profesjonell og pedagogisk."


Jonas Olsson