Bestill tid för demo

Fyll ut dine opplysninger så kontakter vi deg

Edtech for business

Lengde
En E-Learning-modul bør ikke være lenger enn 20–25 minutter, en bruker leser 110–130 ord per minutt. Vurder alle delene av utdanningen og tenk gjennom hva de egentlig bidrar med. Iblant har man rett og slett et stort emne å dekke. Da bør du dele opp utdanningen i mindre moduler.
Interaktivt
Ved å skape mange interaktive momenter i en E-Learning minimerer du risikoen for å miste deltakerens oppmerksomhet og fokus. Skap interaktive momenter gjennom hele utdanningen og unngå PowerPoint med tale.
Design
Det visuelle inntrykket blir ofte glemt i forbindelse med en produksjon av E-Learning, fordi man prioriterer pedagogikk. Ved å arbeide med designede maler og prosesser for E-learning-produksjon hever dere nivået på helheten.
Relevans
Husk at den beste pedagogikken bygger på at brukerne kan og vil bruke kunnskapen så fort som mulig. Ta bare med informasjon som hjelper brukerne i stedet for å være redd for å ha glemt noe.
Tonalitet
Tenk alltid på hvem som skal ta utdanningen i stedet for å skrive for å imponere kolleger. Tonalitet og språk er avgjørende for at mottakerne skal føle at de tar en utdanning som er laget for dem.

Hjelp med å komme i gang?

Hjelp med å komme i gang?


Akkurat nå har vi et tilbud om workshops for å hjelpe dere med å komme i gang med digital læring. Kontakt oss for mer info.

Distribuere


Plattformen er selve hjertet i den digitale læringen. Her legger dere inn sluttbrukere og grupperer dem etter hvordan deres organisasjon fungerer. Med vår plattform ”GO!” kan dere enkelt laste opp deres E-Learning, distribuere og få statistikk for gjennomføringen.

Bestill


Våre produksjoner tilpasses etter deres unike behov. Vi har prosesser for å bygge mange og kostnadseffektive produksjoner (E-Learning Made Easy), men også for å skape større og mer ambisiøse prosjekter (Holistic).

Produsere selv


Vil dere komme i gang og bygge selv eller har dere allerede begynt og trenger litt hjelp på veien? Vårt suksesskonsept ”E-Learning Made Easy” har hjulpet mange bedrifter og organisasjoner med å skape profesjonell E-Learning helt på egen hånd.

EMPOWER YOUR BUSINESS